Thursday, June 27, 2013

Experimental Project la VIENNAFAIR 2013!

 
Experimental Project anunță participarea sa la VIENNA FAIR 2013 în cadrul secțiunii Special project “DIYALOG”: New Energies.
Secțiunea Special project “DIYALOG”: New Energies - susținută de OMV pentru a treia oara, va pune accent pe spațiile non-profit și tinere galerii din România și Turcia. Proiectul va fi completat de noi direcții ale scenelor de artă contemporană emergente din regiunea caspica și de o zonă de informații. “DIYALOG”: New Energies se află sub semnătura curatorială a fotografei Gaisha Madanova dinAlmaty, Kazakhstan și de directoarele artistice ale VIENNAFAIR The New Contemporary, Christina Steinbrecher-Pfandt și Vita Zaman în cooperare cu OMV. Dincolo de angajamentul economic, OMV își propune să contribuie cu acest proiect la dialogul cultural în domeniul artelor contemporane. Pe lângă Austria, România și Turcia OMV se află printre piețele centrale ale companiilor de petrol și gaz active și în regiunea Caspică.
Experimental Project își va prezenta activitatea axată pe organizarea BIenalei Internaționale de Gravură Experimentală (IEEB), aflată la a 6-a ediție în 2014, dar și alte proiecte de artă contemporană realizate în perioada 2010-2013.
Experimental Project prezintă lucrările a 3 artiști contemporani români: Patricia Teodorescu, Marilena Preda Sânc și Valeriu Șchiau.
Pentru detalii despre Experimental Project pe www.experimentalproject.ro
Experimental Project: Ciprian Ciuclea - președinte,artist vizual și director IEEB / Olivia Nițiș - vicepreședintă, curatoare










VIENNAFAIR The New Contemporary

Data: 10-13 octombrie 2013
 

No comments:

Post a Comment