Friday, May 28, 2010

Atelier in tranzitie 3
Atelier in tranzitie 3

un concept de Francisc Chiuariu si Constantin Cioc

Call for Dossier – vernisaj, 28 mai orele 19.00, Galeria Artis, Bucuresti

Call for Projects – vernisaj, 11 iunie orele 19.00, Galeria Apollo, Bucuresti

Cea de-a treia editie a Atelierului in tranzitie va fi inaugurata la data de 28 mai orele 19.00 la Galeria Artis, cu prima sa etapa, Call for Dossier. Cea de-a doua etapa, aflata sub semnul Call for Projects, se va deschide in spatiul Galeriei Apollo la data de 11 iunie h19.00.

AT este un eveniment conturat cu resurse minime in spatii de expunere cu statut tranzitoriu.

AT3, isi propune, cu aceeasi atitudine programatica evidenta si in editiile anterioare, sa ofere o solutie de vizibilitate si exprimare artistilor romani.

AT3 este gandit ca o platforma de dialog in care tinerii artisti isi expun portofoliile cu scopul de a oferi o informatie directa despre activitatea lor, curatorilor, criticilor, galeristilor si publicului interesat. In urma unei selectii riguroase, o parte dintre artisti expun in cadrul celor doua etape ale Atelierului in tranzitie.

Din echipa AT3 fac parte: Francisc Chiuariu (artist vizual, coordonator Atelier in tranzitie), Constantin Cioc (artist vizual), Mihai Zgondoiu (artist vizual, coordonator Atelier 030202), Simona Vilau (artista vizuala, curatoare), Mihail Cosuletu (artist vizual), Ciprian Ciuclea (artist vizual, director IEEB), Andreea Micu (asistenta proiecte culturale), Olivia Nitis (curatoare, critic de arta), Marian Dobre (artist vizual).

Atelier in tranzitie 3 intra in circuitul Noptii Galeriilor din 11 iunie 2010.


No comments:

Post a Comment